Notícies

21 de novembre de 2006 - Informació general

El Dr. Oriol Vall professor convidat a la tercera sessió de la "Càtedra Iberoamericana de Investigación en Salud y Sociedad Juan César García"

El Dr. Oriol Vall professor convidat a la tercera sessió de la

Universidad de Guadalajara (Mèxic)

En la càtedra el Dr. Vall, Cap del Servei de Pediatria, va desenvolupar el seminari-taller "El feto y el niño como medida de exposición: un enfoque socio-epidemiológico" i el proppassat 9 de novembre va donar una conferència magistral sota el títol de: "Entorno, infancia y realidad social: perspectivas desde una unidad de investigación pediátrica".

La Cátedra Iberoamericana de Investigación en Salud y Sociedad Juan César García és un fòrum en el qual dissertaran alguns dels  més alts exponents acadèmics -nacionals i internacionals- en el camp de les ciències socials aplicades a la salut.

 

Aquesta càtedra reprèn l'àmplia tradició de la medicina social llatinoamericana, de la qual Juan Cesar García va ser un notable impulsor. Aquest metge argentí, format en sociologia a Xile, va ocupar les coordinacions d'Investigació i de Recursos Humans en l'Organització Panameriacana de la Salut entre 1966 i 1984, desenvolupant en aquest temps importants investigacions en el camp de l'educació mèdica, les ciències socials en medicina i els determinants de classe social en els resultats de salut.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat