Notícies

23 de febrer de 2004 - Notes de Premsa

El Fòrum garanteix l'assistència sanitària prehospitalària al recinte durant la celebració de l'esdeveniment

El Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004 ha signat avui dos convenis de col·laboració amb l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS) i el Servei Coordinador d'Urgències de Barcelona 061 (SCUBSA). L'objectiu d'aquests acords és garantir la cobertura sanitària i l'assistència prehospitalària al Recinte Fòrum durant els 141 dies de celebració de l'esdeveniment així com durant les proves amb públic real que s'han de dur a terme abans de la inauguració.

L'acte de signatura dels convenis ha comptat amb la presència de Jordi Oliveras, director general del Fòrum, Jordi Varela, gerent de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS), i Maurici Olivé, gerent del Servei Coordinador d'Urgències de Barcelona 061 (SCUBSA).

 

Amb l'objectiu d'oferir cobertura sanitària durant la celebració de l'esdeveniment, l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS) donarà suport al Fòrum en matèria d'atenció especialitzada mitjançant els serveis i recursos de l'Hospital del Mar i del Centre Peracamps, i subministrarà els medicaments i el material de les farmacioles d'urgències. L'IMAS també oferirà aquests serveis durant l'etapa pre-Fòrum, que comprèn tres dies dedicats a proves de càrrega amb públic real, dos dies per a assaigs generals, dos per a la formació de treballadors i un per a l'acte d'inauguració, el diumenge 8 de maig.

 

El conveni signat amb el Servei Coordinador d'Urgències de Barcelona 061 permetrà garantir l'assistència sanitària prehospitalària per atendre les persones que ho requereixin dins del Recinte Fòrum; el transport sanitari intern i l'evacuació fins als serveis d'urgències hospitalàries; l'establiment d'una central de coordinació per enllaçar amb la xarxa sanitària de la ciutat; l'establiment d'un telèfon d'informació i atenció sanitària, en diferents idiomes, de manera permanent les 24 hores del dia i l'elaboració d'un informe periòdic d'activitats i incidències.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat