Notícies

16 de juny de 2004 - Informació general

Informació referent a la negociació del conveni col·lectiu

En relació a les informacions referents a la negociació del conveni col·lectiu de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS), la direcció de l'Institut vol fer les següents consideracions:

 

La direcció de l'IMAS manté l'actitud de diàleg amb els representants dels treballadors de tots els aspectes tant els econòmics com els socials. En aquest sentit l'Institució garanteix els increments salarials que marca la llei general de pressupostos de l'Estat per totes les Administracions Públiques i aquells que permetin les disponibilitats pressupostàries de l'IMAS. Pel que fa als aspectes retributius, assenyalar que la política salarial de l'Institut sempre ha estat situada en les franges dels hospitals Universitaris del sector públic.

 

Pel que és refereix als drets de caire socials, volem expressar que la Direcció no té intenció de fer cap pas que representi un retrocés.

 

En els aspectes de dotació de personal, cal tenir en compte que sempre s'han respectat els ratis establerts per garantir una assistència sanitària de qualitat. En aquest context, la Direcció vol deixar constància que s'han dut a terme iniciatives de reforç de les plantilles, principalment les del personal assistencial (metges i infermeres). No obstant volem fer palesa la nostra voluntat de revisar i consensuar totes aquestes qüestions en el marc de la negociació del conveni col·lectiu.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat