Notícies

1 de juny de 2004 - Notes de Premsa

Donació del grup Aventis a l'Hospital del Mar

Els empleats del grup Aventis amb motiu de la trobada anyal, celebrada aquest any a Barcelona, han acordat destinar una donació de 5.000 euros al departament de Pediatria de l'Hospital del Mar.

Els fons d'aquesta donació provenen de l'obsequi commemoratiu de la reunió que la multinacional regala als seus empleats. En aquest sentit i per unanimitat els empleats del grup van decidir renunciar a l'obsequi i destinar el seu import al departament de Pediatria del hospital del Mar per tal de facilitar l' adquisició de materials infantils de educació sanitària així com altres materials lúdics amb la finalitat de fer més agradable l'estada dels nens a l'hospital.

 

El passat 24 de maig el Sr. Bernard Dubois, Sots-President del grup Aventis –Industrial Operations va lliurar la donació a l' Excel·lentíssim Sr. Joan Clos, Alcalde de Barcelona, acompanyats de l' Il·lustríssim Sr. José Cuervo, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i President de l'Institut Municipal de Assistència Sanitària (entitat a la que pertany l'hospital del Mar) i la Dra. Cristina Iniesta, Directora de l' Hospital del Mar.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat