Notícies

19 d'octubre de 2006 - Notes de Premsa

L'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya signen avui un acord de col·laboració per posar en marxa els dos primers centres integrals de Formació Professional a la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya signen avui un acord de col·laboració per posar en marxa els dos primers centres integrals de Formació Professional a la ciutat

Un dels dos centres serà a l'Escola Bonanova

El conseller d'Educació, Joan Manuel del Pozo, el conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu signen avui un acord de col·laboració per impulsar la posada en marxa dels dos primers centres integrals de Formació Professional a la ciutat de Barcelona. Un en el sector sanitari i biomèdic a l'Escola Bonanova, de titularitat municipal, i l'altre en el sector de la comunicació i la imatge, situat a l'IES Mare de Déu de la Mercè de Barcelona. Està previst que els dos centres entrin en funcionament el primer semestre del 2007.

L'objectiu principal d'aquests centres és integrar els tres subsistemes de formació professional (ocupacional, contínua i inicial) per donar resposta d'una manera integral a les necessitats de qualificació professional en els sectors on començaran a actuar, tots dos estratègics per l'economia catalana. A més, es basaran en l'acreditació de l'experiència laboral dels seus usuaris, la incorporació d'un servei d'orientació i en el desenvolupament d'accions d'innovació i transferència tecnològica.

 

El Projecte Integral de la Formació Professional va adreçat a estudiants o treballadors en actiu o en recerca de feina amb l'objectiu de facilitar-los l'aprenentatge de qualitat al llarg de la vida. Igualment, poden ser usuaris de les actuacions que integren aquest projecte les empreses, organitzacions empresarials, sindicals i admnistracions públiques.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat