Notícies

19 d'octubre de 2006 - Guardons

L'Escola Bonanova rep el Premi a la Innovació Organitzativa de la Generalitat de Catalunya

L'Escola Bonanova rep el Premi a la Innovació Organitzativa de la Generalitat de Catalunya

Acte organitzat pel CIDEM al Palau de Congressos de Catalunya

Ahir dia 18 d'octubre l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària de l'IMAS va rebre el Premi a la Innovació Organitzativa de mans del Molt Hble. Sr. Pasqual Maragall, President de la Generalitat de Catalunya, a l'Acte organitzat pel CIDEM al Palau de Congressos de Catalunya.

L'Escola Bonanova va rebre amb aquest Premi el reconeixement al desenvolupament del seu innovador Projecte Educatiu de centre, organitzat per processos i sempre amb l'objectiu d'aplicar el model d'excel·lència europeu (EFQM) en l'àmbit educatiu, en el qual l'estudiant és protagonista del seu aprenentatge i on es recullen les necessitats de l'entorn i la societat, els requeriments tecnològics i de materials, l'aliança amb les empreses del sector i la gestió del coneixement. Els resultats d'aquesta innovació en la organització del centre parlen per sí mateixos: els bons resultats acadèmics, l'alt grau d'inserció laboral dels estudiants i l'elevat índex de satisfacció per part d'alumnes i del personal que hi treballa.

 

El Premi a la Innovació Organitzativa s'atorga a empreses de qualsevol sector i dimensió que destaquen per les seves noves formes de treballar enfocades a gestionar la innovació en l'organització del treball i de les persones així com el seu compromís per la millora. En l'àmbit educatiu, aquest Premi només s'havia atorgat anteriorment a centres universitaris com la UOC o la UPC.

 

Un referent en la formació professional sanitària

L'Escola Bonanova és un referent en els centres de formació professional del sector sanitari. És un centre públic vinculat a l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS). El seu creixement en els darrers anys ha estat sostingut: ha passat de tenir 168 alumnes, 22 professors i 5000 hores lectives el 1992 a tenir, en el present curs 2006-2007, un total de 11.000 hores lectives, 400 alumnes i 80 professors.

 

Durant el curs 2006-07, dins del Pla Estratègic 05-09 i en resposta als objectius del Departament d'Educació per a cobrir la creixent demanda social de formar professionals en l'àmbit sanitari, l'Escola ha augmentat la seva activitat amb tres noves línies: Una, per a la nova professió d'Auxiliar sociosanitari; una altra, per a la primera promoció del centre d'Anatomia Patològica i una tercera d'Auxiliar d'infermeria, que s'afegeix a la que ja tenia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat