Notícies

Octubre de 2015 - Informació general

Una iniciativa de voluntariat ajuda als usuaris i familiars a guiar-se per l'Hospital del Mar. Si vols conèixer com funciona el projecte "Qui m'acompanya?" no et perdis el Mar@laxarxa!

Una iniciativa de voluntariat ajuda als usuaris i familiars a guiar-se per l'Hospital del Mar. Si vols conèixer com funciona el projecte

Qui m’acompanya? és un projecte del Programa de Voluntariat del PSMAR en col·laboració amb Amics de l'Hospital del Mar i coordinat pel Servei d'Atenció al Ciutadà d'aquest centre. Set voluntàries, extreballadores del PSMAR, a diari, donen suport als pacients i familiars acompanyant, informant i fent de l’hospital un lloc més amigable i humà per als qui més ho necessiten. Si vols conèixer com sol·licitar la seva ajuda, no et perdis el Mar@laxarxa. També t'informarem de l'ampliació del Programa de Detecció Precoç de Càncer de Còlon i Recte a tota la ciutat de Barcelona, de l'èxit de participació a la Jornada de Portes Obertes de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar i de l'important reconeixement atorgat al Dr. Jesús Lafuente, nomenat President de l'European Association of Neurosurgical Societies (EANS). En aquesta edició, et convidem a veure el vídeo de fi de festa del Centenari de l'Hospital del Mar i et presentem les novetats que ha hagut en l'àmbit de la recerca. 

Això i molt més ho trobareu al Mar@laxarxa. Entra i participa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat