Notícies

11 de maig de 2004 - Notes de Premsa

Pilar Castro Villalba presenta el llibre: "Cartas a mi médico. Cuentos Fibromiàlgicos"

Nota agenda

La premiada escriptora presenta i dedica el seu últim llibre, sobre la fibromiàlgia, a l'Hospital del Mar i al Dr. Blanch, reumatòleg que "l'acompanya" en la seva malaltia.

 

Coincidint amb el Dia Mundial de la Fibromiàlgia, el proper dia 12 de maig l'Hospital del Mar acull a l'escriptora Pilar Castro-Villalba en la presentació del seu últim llibre: "Cartas a mi médico. Cuentos fibromiálgicos". Pilar Castro-Villalba, premiada en vàries ocasions, destaca la gran tasca del Dr. Josep Blanch, metge adjunt del Servei de Reumatologia de l'IMAS, en el procés de acceptar, entendre i fer front a la Fibromiàlgia.

 

El Dr. Blanch ha col·laborat en el llibre explicant els aspectes mèdics d'aquesta malaltia. Ell llibre, amb pròleg de la Sra. Manuela de Madre, espera obrir un camí al coneixement i sobretot en la comprensió de la Fibromiàlgia i d'aquelles persones que n'estan afectades i la pateixen, dones en un 90%, i que afecta a unes 400.000 persones arreu de l'Estat Espanyol.

 

La presentació estarà presidida pel Dr. Jordi Varela, Gerent de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS), i comptarà amb la participació de l'autora del llibre, Sra. Pilar Castro-Villalba, del Dr. Jordi Carbonell, Coordinador de la Unitat de l'Aparell Locomotor de l'IMAS i President del Comitè Científic de la Fundació de Fibromiàlgia i del Dr. Josep Blanch, metge adjunt del Servei de Reumatologia de l'IMAS. L'acte espera reunir tant especialistes de la medicina, afectats/des, interessats/des en la fibromiàlgia o simplement en la lectura.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat