Notícies

28 de setembre de 2006 - Notes de Premsa

Nova acreditació de qualitat per al Grup de Bioanàlisi, Farmacologia i Proteòmica (BAPP) de l'IMIM

Nova acreditació de qualitat per al Grup de Bioanàlisi, Farmacologia i Proteòmica (BAPP) de l'IMIM

Atorgada per la Generalitat de Catalunya

Des del 14 de setembre, el BAPP, Grup de Bioanàlisi, Farmacologia i Proteòmica (IMIM/UPF), disposa d'una nova acreditació de qualitat atorgada per la Generalitat de Catalunya. L'acreditació certifica la qualitat dels serveis que ofereix a la indústria, com a membre de la Xarxa de centres de suport a la innovació tecnològica (Xarxa IT).

El BAPP és un grup multidisciplinar, orientat al servei en els camps de les ciències de la vida aplicades, amb èmfasis en bioanàlisis, farmacologia i proteòmica. Està formada per membres de la Unitat de Recerca en Farmacologia de l'IMIM i del Grup de Química de Proteïnes i Proteòmica de la UPF i, des de l'any 2005, forma part de la Xarxa IT.

 

L'objectiu de la Xarxa IT és augmentar la transferència de tecnologia des de les universitats i centres tecnològics a la indústria, potenciant el mercat de la subcontractació de R&D a Catalunya per tal d'incrementar la capacitat d'innovació de les empreses. Una de les principals característiques d'aquesta xarxa és que tots els seus membres han de passar un procés d'acreditació per provar la qualitat dels serveis que ofereixen.

 

Al llarg de l'any passat, el BAPP va treballar molt dur per tal d'implementar aquest sistema de qualitat que es centra, entre d'altres, en la gestió de projectes i la satisfacció del client.

 

A més d'aquesta acreditació, la unitat també compta amb l'ISO 17025 atorgada per l' ENAC (Entidad Nacional de Acreditación) i renovada cada dos anys. El juliol passat es va renovar l'acreditació.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat