Notícies

21 de setembre de 2006 - Guardons

La Asociación Española de Cirujanos (AEC) atorga tres premis al Servei de Cirurgia General de l'IMAS

La Asociación Española de Cirujanos (AEC) atorga tres premis al Servei de Cirurgia General de l'IMAS

Convocatòria 2006

Els premis atorgats són el Premi Nacional de Cirurgia 2005 al millor treball espanyol en recerca quirúrgica al Dr. Jose Antonio Pereira, la Beca per a residents de 3er, 4rt i 5è any que ha recaigut en la Dra. Sandra Alonso Gonçalves i la Beca "Hispanoamericana" que permetrà l'estada del Dr. Manuel Vial de la Universitat de Frontera (Xile) al nostre hospital.

La Unitat de Cirurgia Endocrina del nostre hospital ha rebut el "Premio Nacional de Cirurgia", atorgat per la "Asociación Española de Cirujanos", al millor treball espanyol de recerca quirúrgica publicat en una revista estrangera a l'any 2005 (J. A. Pereira, J. Jimeno, J. Miquel, M. Iglesias, A. Munné, J.J. Sancho, A. Sitges-Serra. Nodal yield, morbidity and recurrence after central neck dissection for papillary thyroid carcinoma. Surgery 2005;138:1095-101.)  

 

L'Associació Espanyola de Cirurgians també ha premiat la Dra. Sandra Alonso Gonçalves amb una beca a residents per tal de dur a terme una estada de formació en la Unitat de Cirurgia Colorrectal de la Clínica Mayo de Rochester (EEUU).

 

Al mateix temps, la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal de l'Hospital del Mar acollirà al Dr. Manuel Vial del Departament de Cirurgia de la Universitat de Frontera (Xile), com a guanyador d'una beca per a realitzar estades de formació en centres espanyols de reconegut prestigi i atorgada per l'Associació.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat