Notícies

18 de març de 2004 - Notes de Premsa

Setmana Mundial del Cervell a Barcelona

Set dies per promoure el coneixement de les neurociències

Alumnes de 4art d'ESO visiten l'Institut Municipal de Psiquatria (IMPU) i tenen ocasió de viure d'aprop experiències amb investigadors en neurociències de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS).

 

En el marc de la Setmana Mundial del Cervell de Barcelona, els destacats investigadors de l'Hospital del Mar, l'Institut d'Atenció Psiquiàtrica: Salut Mental i Toxicomanies (IAPs) i l'Institut Municipal de Psiquiatria (IMPU): Antoni Bulbena, Oscar Vilarroya i Susana Carmona, impartiran la conferència "Com funciona el cervell?".

 

Aquesta conferència s'inclou dins el programa de xerrades, activitats i visites d'escolars amb la finalitat de promoure el coneixement de les neurociències entre els joves, tindrà lloc a l'Institut Municipal de Psiquiatria (IMPU) de l'Institut Municipal d'Assistència sanitària (IMAS), i s'acompanyarà d'una visita al centre.

 

Alumnes de 4art d'ESO, amb interès per les neurociències, tindran l'oportunitat de apropar-se a un Institut Psiquiàtric. Per primer cop científics de diferents centres, universitat i escoles s'uneixen a aquesta celebració. La "Setmana Mundial del Cervell. Set dies per a promoure el coneixement de les neurociències" (del 15 al 21 de Març de 2004), es celebra conjuntament a 55 països des de fa sis edicions i el seu objectiu és donar a conèixer els esforços que els investigadors estan realitzant en l'estudi del cervell, per comprendre el seu funcionament i així avançar en el diagnòstic, el tractament i la prevenció de desordres neurològics que afecten a milions de persones arreu del món: el Parkinson, l'Alzheimer, l'esquizofrènia, etc...

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat