Notícies

10 de juny de 2015 - Informació general

Informe de la Sindicatura de comptes sobre la fiscalització del Parc de Salut Mar de l’exercici 2011

Informe de la Sindicatura de comptes sobre la fiscalització del Parc de Salut Mar de l’exercici 2011

Comunicat

En relació a l’informe de fiscalització publicat avui 10 de juny per la Sindicatura de Comptes de Catalunya corresponent a l’exercici 2011, la Direcció del PSMAR vol fer les següents puntualitzacions:

Les consideracions que es contemplen a l’esmentat Informe han estat objecte de sendes al·legacions, en algun dels casos per discrepàncies tècniques en el criteri interpretatiu de la pròpia Sindicatura, com per exemple la referida a la incompatibilitat dels professionals amb la docència universitària, o la consideració de personal directiu a professionals en virtut del salari anual percebut o errors constatats clarament en les xifres i tarifes exposades per la mateixa Sindicatura i que han quedat prou aclarides proveïdor per proveïdor a la informació aportada pel PSMAR.

També s’han observat algunes de les recomanacions efectuades per la Sindicatura, com per exemple la millora del tractament documental dels procediments negociats en la compra de béns i serveis o la necessitat de disposar d’una figura interna de control econòmic-financer. En aquest sentit, moltes de les qüestions assenyalades en aquest Informe es refereixen a l’exercici 2011 i han quedat resoltes en el transcurs d’aquests anys, tal i com s’ha fet constar en les al·legacions i en els diversos escrits tramesos a aquest Organisme.

Per tal d’ajudar a contextualitzar l’Informe de la Sindicatura, us adrecem al document íntegre que inclou les al·legacions formulades pel PSMAR (a partir de la pag. 79) amb la intenció d’ajudar a millorar la comprensió de la nota resumida publicada per la pròpia Sindicatura.

En qualsevol cas, la direcció del PSMAR vol deixar constància de l’absolut i escrupolós respecte a la legislació vigent, alhora que referma el seu compromís de retre comptes amb transparència i rigor, però per damunt de tot el compromís amb la seguretat i qualitat en l’atenció al pacient.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat