Notícies

27 de maig de 2015 - Informació general

Instituts de Secundària de la zona de referència fan visites guiades a l'exposició "Hospital del Mar, 100 anys amb el batec de Barcelona" i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Instituts de Secundària de la zona de referència fan visites guiades a l'exposició

Projecte conjunt amb el Departament d'Acció Cultural i Educativa del Museu d'Història de Catalunya

En el marc de l'Exposició "Hospital del Mar: 100 anys amb el bàtec de Barcelona" s'ha iniciat un projecte conjunt amb el Departament d'Acció Cultural i Educativa del Museu d'Història de Catalunya per convidar als Instituts de Secundària de la nostra zona de referència a fer una visita guiada per l'exposició i així conèixer millor la història del seu hospital de referència. La visita es complementa amb una visita a un laboratori o grup de recerca de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques on els mateixos investigadors expliquen als estudiants quina recerca s'està portant a terme. Fins el moment, ja hi han participat dos instituts, l'Institut la Salle de la Barceloneta i l'escola ETP Xavier.

La primera visita la van fer estudiants de primer de batxillerat científic de l'Institut la Salle de la Barceloneta, que van visitar l'exposició al Museu d'Història de Catalunya i després Oriol Arpí i Israel Cañadas els van explicar la tasca que es desenvolupa en el laboratori del grup de recerca en Teràpia Molecular del Càncer.

La segona han estat alumnes d’un Curs Superior de Nutrició de l’Escola ETP Xavier. Després de la visita al museu se'ls va organitzar una xerrada amb la Montserrat Fitó i l'Alvaro Hernaez del grup de recerca en Risc Cardiovascular i Nutrició.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat