Notícies

4 de febrer de 2015 - Informació general

L’alcalde de Barcelona destaca l'Hospital del Mar com a centre de referència mèdica internacional en l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic

L’alcalde de Barcelona destaca l'Hospital del Mar com a centre de referència mèdica internacional en l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidir l’acte d’entrega de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Hospital del Mar. A l’acte va intervenir la delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta; l’escriptor, filòsof i poeta Rafael Argullol, que va fer la glossa; i Josep Maria Via, president del Consell Rector del Parc de Salut Mar, va recollir el guardó. També va assistir el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz.

Trias es va mostrar molt il·lusionat de poder presidir aquest acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Hospital del Mar, un acte que s’emmarca en el Centenari de l’hospital. L’alcalde va afirmar que l’Hospital del Mar és avui un “centre de referència mèdica internacional”, que contribueix a situar Barcelona com a ciutat model en atenció sanitària, prevenció i recerca, i va destacar també el seu arrelament a la Barceloneta, a Ciutat Vella i a Sant Martí, però obert a tota la ciutat.

L’alcalde va felicitar totes les persones vinculades amb l’Hospital del Mar per aquest merescut reconeixement per una institució, amb un equip professional de primer nivell i vocació de servei públic. Com va assenyalar l’alcalde, "era important que l’Hospital del Mar no fos un centre de beneficència sinó un autèntic referent, comunitari, que ha creat coses noves molt interessants com la relació entre l’assistència hospitalària i la primària. Un centre de recerca, d’excel·lència, de qualitat i capaç d’entendre que la sanitat és prevenció i atenció."

Adjunt trobareu fotografies de l'acte, el parlament del president del PSMAR, el Dr. Josep Ma. Via, i la glossa de l'escriptor, filòsof i poeta Rafel Argullol. 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat