Notícies

4 de febrer de 2004 - Notes de Premsa

L'Hospital del Mar posa en marxa la Unitat de Geriatria d'Aguts (UGA)

Serveis necessaris, més a prop dels ciutadans

L'Hospital del Mar augmenta l'oferta de serveis als ciutadans amb aquest nou servei d'atenció a la gent gran. 

Amb l'obertura de la unitat d'hospitalització destinada a l'assistència especialitzada en geriatria es vol donar resposta a les creixents demandes sanitàries que presenta actualment la gent gran.

 

Aquesta nova unitat, dirigida per la Dra. Olga Sabartés, depèn de l'Institut d'Atenció Geriàtrica i Sociosanitària (IAGS) de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS) i té com a finalitat respondre a les necessitats sanitàries de malalts grans amb pluripatologies que pateixin una malaltia aguda o la descompensació d'una malaltia crònica, amb necessitats de suport sociosanitari i que precisen ingressar en un hospital d'aguts.

 

Inicialment l'hospital del Mar destinarà setze llits per a atendre als malalts esmentats amb un equip multidisciplinar de professionals molt especialitzats i motivats (metges, infermeres, treballadores socials) que es coordinaran amb tots els dispositius assistencials de l'IMAS ( hospital de l'Esperança i Centre Geriàtric) però molt especialment amb els serveis clínics de l'Hospital del Mar.

 

L'Unitat de Geriatria d'Aguts complementa altres recursos assistencials de l'hospital del Mar dedicats a la gent gran com la Unitat d'Avaluació Geriàtrica a les Consultes Externes i la Unitat Funcional Interdisciplinària Sociosanitària (UFIS).

 

Des de sempre els hospitals de l'IMAS han demostrat la vocació i l'experiència en l'assistència integral a l'ancià i en conseqüència es pot afirmar que avui es troba en les millors condicions per afrontar l'abordatge dels problemes de salut de la gent gran. En aquest sentit cal assenyalar la creació de l'Institut d' Atenció Geriàtrica i Sociosanitària (IAGS), dirigit pel Dr. Anton Mª Cervera, Cap del Servei de Geriatria de l'IMAS, ha esdevingut una peça clau per donar resposta a les necessitats de la gent gran.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat