Notícies

28 de juny de 2014 - Notes de Premsa

Cerimònia de graduació i jurament hipocràtic de la primera promoció dels estudis de Medicina de la UAB i la UPF

Cerimònia de graduació i jurament hipocràtic de la primera promoció dels estudis de Medicina de la UAB i la UPF

Dissabte 28 de juny a les 11:00 als jardins de l'Hospital del Mar

El dissabte 28 de juny es farà, a les 11 hores, als jardins de l'Hospital del Mar, la cerimònia de graduació i el jurament hipocràtic de la primera promoció (2008-2014) del grau de Medicina conjunt de la UAB i la UPF. L'acte serà presidit per Ferran Sancho, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona; Carles Ramió, rector en funcions de la Universitat Pompeu Fabra i vicerector de Planificació i Avaluació Institucionals, i Josep M. Via, president del Parc de Salut MAR.

El Dr. Francisco Muñoz, professor del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra presentarà la cerimònia de graduació dels primers 46 graduats i graduades en Medicina per la UAB i la UPF.

La promoció mèdica 2008-2014 ha nomenat padrí el Dr. José Felipe Solsona Duran, professor del Departament de Medicina de la UAB, que farà la lectura del Jurament Hipocràtic acompanyat pels nous metges.

En representació dels graduats i graduades parlaran els alumnes Manuel de la Torre i Jordi Codina.

Aquest grau de Medicina s'imparteix, des de 2008, en l'entorn biosanitari del Parc de Salut Mar, un espai únic que aglutina equipaments de referència com l'Hospital del Mar, la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF o la Unitat Docent del Parc de Salut Mar de la Facultat de Medicina de la UAB.

Enllaços relacionats

  • Nota (PDF 105,71 Kb)

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat