Notícies

5 de juliol de 2006 - Informació general

Monografías SER. Seniología de las Enfermedades Reumáticas

Monografías SER. Seniología de las Enfermedades Reumáticas

Dirigida pel Dr. Jordi Carbonell, cap de servei de Reumatologia i coordinador de la UAL de l'IMAS

El Dr. Jordi Carbonell ha dirigit aquesta monografia que té com objectiu recollir, de forma ordenada, el coneixement clínic acumulat al llarg dels anys sobre l'expressió clínica de les malalties mèdiques de l'aparell locomotor.

Monografías SER també pretén rendir homenatge a la tasca docent i assistencial realitzada pel Dr. Jaime Rotés-Querol, mitjançant una relaboració de la seva obra Seniología de los Reumatismos publicada en el 1967.

 

El llibre ha estat possible gràcies a la col·laboració de diferents facultatius de l'IMAS com el Dr. Pere Benito, cap de servei de Reumatologia de l'Hospital del Mar, el Dr. Miguel Ángel Campillo, adjunt del servei de Reumatologia de l'Hospital del Mar, el Dr. Manuel Marín, cap de servei emèrit del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital de l'Esperança, el Dr. Ramon Pujol, cap de servei de Dermatologia de l'Hospital del Mar, el Dr. Adolf Pou, cap de servei emèrit del servei de Neurologia de l'Hospital del Mar, i el Dr. Antoni Bulbena, Director de l'IAPs i cap de servei de Psiquiatria i Toxicomanies de l'IMAS.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat