Notícies

12 de juny de 2013 - Informació general

A bon pas fem salut, caminada el 12 de juny

A bon pas fem salut, caminada el 12 de juny

Caminar a bon pas és una de les millors formes de cuidar-se. Caminar a bon pas ha estat descrit com l’activitat física perfecta, ja que té beneficis clars per a la salut i no té riscos. Caminar a bon pas ajuda a acumular els trenta minuts d’activitat física moderada diària que està demostrat que milloren la salut, prevenen moltes malalties i allarguen la vida.

A Barcelona i a Catalunya hi ha moltes rutes, recursos i entorns diversos on és molt fàcil caminar. També es gaudeix d’un clima que permet fer activitat física a l’aire lliure pràcticament cada dia de l’any. Els desplaçaments caminant a bon pas contribueixen a reduir la contaminació, a estalviar i a fer salut.

El Departament de la Salut, a través de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, tenen entre les seves prioritats la millora de la salut a través de l’activitat física saludable. 

Amb el lema "A bon pas fem salut" ens fan la proposta d’una caminada pel barri del Poblenou entre l’edifici Salvany, seu de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (carrer Roc Boronat, 81-95 – cantonada Pere IV) i la plaça dels Campions del Parc de la Vila Olímpica.

La caminada es farà el dimecres 12 de juny de 2013, amb sortida a les 17 h. (Convocatòria a les 16 h per recollir la samarreta, els 300 primers inscrits). Es tracta d’un recorregut de poca dificultat i sense barreres, dirigit a persones de totes les edats.

Es faran estiraments a l’inici i al final, dinamitzats per tècnics en activitat física. Hi haurà un monitor de marxa nòrdica. Pels 25 primers interessats es facilitaran bastons. Es repartirà aigua, fruita i samarretes als 300 primers inscrits.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. Podeu fer-ho a través de l'enllaç que adjuntem i el plaç màxim és fins el dia 11 de juny.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat