Notícies

31 de maig de 2013 - Informació general

Diem "Adéu al tabac" promovent la salut de la població i dels nostres professionals

Diem

A través del Blog i de punts informatius en els diferents centres

Amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, la Comissió Hospitals Sense Fum del PSMAR organitza divendres 31 de maig des de les 12:30 fins les 14:30 hores un conjunt d'activitats en els diferents centres amb un doble objectiu, promoure la deshabituació entre els professionals i la ciutadania i garantir un ple compliment de la llei 42/2010.

Enguany s'ha volgut reconèixer, en especial, l'esforç que molts companys han fet al deixar de fumar i que compartissin, a través del Blog, l'experiència amb altres companys que ara ho estan fent, o s'ho estan plantejant però que encara no s'han engrescat. Els seus testimonis i consells segur els hauran motivat a prendre una decisió en ferm i que el seu procés de deshabituació sigui més motivador i agradable. El mateix 31 de maig també trobareu en el Blog un post amb alguns consells mèdics que us ho facilitaran encara més.

Amb l'objectiu de conscienciar la gent sobre els greus perjudicis que comporta el tabac, s'instal·larà, com cada any, un espai informatiu i de divulgació a les recepcions dels diferents centres. Es proporcionarà informació sobre els beneficis de no fumar i s'oferirà, amb l'ajuda dels nostres professionals, la possibilitat de realitzar coximetries i mesurar l'edat pulmonar.

Aquests espais estaran guarnits amb diferents motius, i al Centre Dr. Emili Mira uns globus dels quals penjaran unes cigarretes volaran, de manera simbòlica, a les 14:00 hs sota el lema “Adéu al tabac”.

L'horari de les activitats de les 12:30 a les 14:30 hs, excepte a l'Edifici França que serà de de les 10:00 a les 11:30 hs i al Centre Dr. Emili Mira que serà des de les 12:00 fins les 14:00 hs.

S'informarà sobre el Programa de Tractament del Tabac (PTT), en funcionament des del 2009, oferint als professionals a iniciar-lo adreçant-se al servei de Salut Laboral. Si us hi adreceu, us atendran un metge i infermer amb experiència i formació específica en el tractament i deshabituació del tabac.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat