Notícies

1 de juny de 2006 - Notes de Premsa

La immigración y su impacto sobre la Salud de la Población

Professor Thomas LaVeist

Dijous 1 de juny de 11:30 a 14:00, tindrà lloc una sessió de diàleg i treball entre els líders de diferents grups ètnics del nostre entorn, membres del Pla Director d'Immgració del Departamet de Salut, Assessors de l'OMS i Caps de serveis de l'Hospital del Mar d'àrees estretament relacionades amb la immigració.

Serà present en aquesta sessió de treball i diàleg, el Professor Thomas LaVeist de la John Hopkins University. El Professor LaVeist és doctor en Sociologia mèdica i és el director fundador del Hopkins Center for Health Disparities Solutions de la John Hopkins Bloomberg School of Public Health. Una de les seves línies d'estudi preferents és la rellevància de les desigualtats socials i el seu impacte sobre la salut, així com els factors socials i de comportament que expliquen les diferències racials en els resultats de Salut.

 

El professor LaVeist, ha estat el ponent convidat en el curs "La inmigració y su impacto sobre la Salud de la Población", que ha tingut lloc els dies 29,30 i 31 de maig d'enguany a l'Hospital del Mar. En el marc dels continguts tractats en aquest curs, es desenvoluparà aquesta sessió de treball i diàleg sobre salut i immigració.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat