Notícies

8 de març de 2013 - Informació general

BJS Workshop: How to Review a Clinical Paper

BJS Workshop: How to Review a Clinical Paper

Organitzat pel Dr. Lluís Grande i Manuel Pera del servei de Cirurgia General de l'Hospital del Mar

Divendres 8 de març, l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) acull el workshop “How to Review a Clinical Paper” que ha organitzat la revista Bristish Journal of Surgery (BJS) amb la col·laboració del servei de Cirurgia General de l’Hospital del Mar. El workshop té com a objectiu oferir suport als revisors en el procés d'avaluació dels articles i tracta temes com la responsabilitat dels revisors, l’ètica de les publicacions, debilitats i assessorament de qualitat, tipologia d’articles, etc.

El workshop es fa a la sala Xipre de l’IMIM i reuneix uns 50 revisors espanyols de la revista. S’inicia amb tutorials breus sobre les responsabilitats dels revisors i sobre els elements clau que són comuns a totes les comunicacions científiques. La resta del curs és interactiu i pràctic, i s’ha estructurat en grups de 6/7 persones que col·laboren per establir els criteris correctes de revisió en els diferents àmbits.

Aquest workshop està liderat pel Professor Derek Alderson i el Dr. Jonothan Earnshaw, editors en cap de la Bristih Journal of Surgery(BJS), amb la col·laboració de quatre editors més de la revista: Des Winter, Kees Dejong, Anders Berfenfelz i Bas Wijnhoven.

La British Journal of Surgery (BJS) és la cinquena revista per factor d’impacte en l’àmbit de la cirurgia, i la segona si considerem només les de l’àmbit de la cirurgia general, amb un factor d’impacte de 4,606.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat