Notícies

24 d'octubre de 2012 - Informació general

Condemnada la revista Cafeambllet per vulnerar l’honor d’en Josep Maria Via

Condemnada la revista Cafeambllet per vulnerar l’honor d’en Josep Maria Via

La magistrada del jutjat de Primera Instància número 37 de Barcelona ha condemnat a la revista Cafeambllet amb indemnitzar a Josep Maria Via per atemptar contra el seu honor.

A la sentència es fa palès que les afirmacions dels editors de la revista acusant a Josep Maria Via d’haver-se enriquit a costa d’enfonsar la sanitat catalana vulneren el dret a l’honor. Al mateix temps, la magistrada assenyala que fer-ho en una situació com l’actual de profunda crisi econòmica, en la que la ciutadania està sensibilitzada amb els casos de corrupció, qualsevol afirmació que es faci d’algú en aquest sentit afecta indubtablement la seva consideració front la societat.

A la part dispositiva de la sentència destaquen els següents punts:

1.- “Declarar que los demandados han atentado contra el honor del actor con la información relativa al mismo contenida en el artículo publicado en formato vídeo en la revista cafeambllet y titulado El major robatori de la història de Catalunya

2.-“Condenar a los demandados a que abonen solidariamente al actor la suma de DIEZ MIL Euros (10.000€)”

3.- “Acordar la publicación de la sentencia a costa de los demandados en la portada de la versión en papel y digital de la revista cafeambllet, con inclusión en esta última versión del texto íntegro de la sentencia”

4,- “Acordar la retirada del vídeo de la versión digital de la revista cafeambllet, a destruir la grabación así como a adoptar las medidas a su alcance para que se supriman en internet los accesos al referido vídeo”.

Josep Maria Via ha expressat la seva voluntat de donar íntegrament l’import de la indemnització a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, entitat objecte de reiterats atacs per part dels condemnats.


Articles relacionats:

 

 "L'honorabilitat de Josep Maria Via", publicat al bloc rba salut i gestió.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat