Notícies

Del 3 al 4 de maig de 2006 - Notes de Premsa

X Curs de Nens de Grups Socials de Risc

Radiografia de la pediatria més social

Adolescència, consum de drogues i prevenció, immigració, VIH, acollida i adopcions, embaràs adolescent, homosexualitat, violència, Bullying, fills de parelles del mateix sexe, tabac i els nens com a fumadors pasius: els eixos d'un curs amb 10 anys d'història.

Demà i dijous tindrà lloc a l'Hospital del Mar el X Curs de nens de grups socials de risc. Després de deu anys, la Secció de Neonatologia del Servei de Pediatria convoca, un any més, als professionals de la salut i a tota persona interessada, a debatre temes d'extrema actualitat, tots ells amb un mateix denominador comú: els nens de grups socials de risc. En aquesta desena edició s'analitzaran temes clàssics que fa temps que preocupen els pediatres i, d'altres, d'actualitat i realitat social com per exemple la violència en l'adolescència. Any rera any, s'apleguen, en aquest encontre, continguts més i més heterogenis que corresponen a l'enfocament multidisciplinari tan necessari al pediatra per poder afrontar el seu dia a dia. Així doncs, és evident que una pediatria cada cop més social, interessada en un coneixement transversal dinamitza i justifica aquest curs.

 

Temes complexos com els embarassos adolescents, aspectes psico-socials sobre l'orientació sexual i l'homosexualitat adolescent, la violència en l'adolescència o les famílies homoparentals hi tindran el seu espai.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat