Notícies

2 de maig de 2006 - Notes de Premsa

Informació relativa a la vaga general de metges convocada pel Sindicat de Metges de Catalunya per als dies 3 i 4 de maig de 2006

Informació adreçada als usuaris

La Direcció de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS) garanteix l'assistència al servei d'Urgències i tota l'activitat de caràcter urgent a l'Hospital del Mar, Hospital de l'Esperança, Centre Fòrum i Centre Peracamps. Les visites concertades en aquests centres, en funció de la lliure adhesió a la convocatòria de cada professional, es podran veure alterades. Des dels centres de l'IMAS s'està fent tot el possible per minimitzar les repercussions que aquest fet els pugui ocasionar i reprogramar el més aviat possible les visites, proves, exploracions i intervencions quirúrgiques que ens veiem obligats a ajornar.

 

 

El sindicat de metges de Catalunya ha fet una crida a la vaga als més de 10.000 facultatius que treballen als centres sanitaris concertats i públics de Catalunya per als dies 3 i 4 de maig.

 

 

Si vostè té visita programada per aquests dies, al servei d'informació de Consultes Externes de cada centre l'informaran si la seva cita s'ha vist afectada per aquesta situació. Per realitzar la consulta per telèfon pot trucar a:

 

  • Hospital del Mar  93. 248.33.34 - 93. 248.33.35
  • Hospital de l'Esperança  93. 367.42.87
  • Centre Fòrum  93. 326.85.08

 

Lamentem les molèsties que aquesta situació els ocasioni.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat