Notícies

13 de setembre de 2012 - Informació general

El servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar amb el Dia Mundial de la Sepsis

El servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar amb el Dia Mundial de la Sepsis

El 13 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Sepsis amb l'objectiu de sensibilitzar al col·lectiu sanitari i a la població en general que la sepsis és una emergència mèdica freqüent i molt greu. S'estima que cada any entre 20 i 30 milions de persones són afectades per sepsis i és la causa principal de mort per infecció a tot el món, superant l'infart de miocardi i el càncer.

Aquesta campanya mundial parteix d'Europa liderada per la Global Sepsis Alliance, fundació sense ànim de lucre dirigida pel metge alemany Konrad Reinhart. A Espanya, aquesta iniciativa es realitza per primera vegada i és coordinada per la Sociedad de Medicina Intensiva. Més de 40 països del tot el món preparen activitats per commemorar aquesta jornada, amb el suport de més de 2.000 hospitals, professionals sanitaris i institucions.

El servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar s'adhereix a aquesta campanya i treballa en la creació d'un CODI SEPSIS amb la participació d'altres serveis implicats per a detectar precoçment les situacions de sepsis greus i iniciar el tractament el més aviat possible i d'aquesta manera, reduir considerablement la mortalitat.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat