Notícies

23 d'abril de 2012 - Informació general

Professionals de l'Hospital del Mar regalen un ebook per Sant Jordi

Professionals de l'Hospital del Mar regalen un ebook per Sant Jordi

El llibre de Sant Jordi dels treballadors del Parc de Salut MAR celebra quinze anys i ho fa adaptant-se al nou entorn digital

Els treballadors del PSMAR editen la quinzena edició del seu llibre de Sant Jordi, una iniciativa que va néixer gràcies a l’empenta d’una treballadora i que, amb el suport de la Institució, s’ha anat consolidant any rere any. Per a celebrar aquesta data tan especial i amb l’objectiu d’adaptar-se als nous temps, es publica en format ebook.

Ara fa quinze anys, Concha Alférez, una companya de l’Hospital del Mar ja jubilada, va engrescar metges, infermeres, administratius,... encuriosits i motivats per l’escriptura i que tenien relats amagats pels calaixos de les seves llars que mai s’havien atrevit a mostrar, a compartir-los i publicar-los. D’una manera molt personal, i amb el recolzament de l’Hospital, el 1998 es decideix publicar el primer Llibre de Sant Jordi i encetar aquesta tradició; que s’ha anat gestant com un espai de trobada i cohesió entre els professionals, tant d’aquells que tenen una vessant artística com d’aquells que simplement gaudeixen de la lectura. Montse Molinos, assumeix el relleu d’aquest projecte, l’esperit del qual s’ha continuat mantenint fins el dia d’avui.

Al llarg d’aquests anys, s’han publicat un total de 450 relats escrits per gairebé 400 treballadors, alguns d’ells fidels des del primer número, amb el desig de fer passar una estona agradable als lectors compartint les seves històries i mons interiors, i contribuir en la continuïtat del llibre de Sant Jordi, que senten seu i del qual estan molt orgullosos. Aquest any el llibre ha comptat amb la participació de tretze treballadors que han escrit 24 textos.

“L’actual realitat social i econòmica ens ha motivat a fer un llibre de Sant Jordi 2012 digital, un ebook, que de ben segur ens permetrà i facilitarà arribar a molts més lectors i estimular els nostres “escriptors amateurs” a que continuïn donant via lliure al seu imaginari i que el comparteixin amb els seus companys i companyes” conclou Montse Molinos, actual responsable del projecte. 

Descarrega't l'ebook clicant aquí

  

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat