Notícies

24 de novembre de 2011 - Notes de Premsa

Tercera edició del Fall Institute in Health Policy and Medical Care

Tercera edició del Fall Institute in Health Policy and Medical Care

Aquests dies, del 7 al 26 de novembre de 2011, té lloc a Barcelona el Hopkins Fall Institute, a l’Institut d’Educació Continua de la Universitat Pompeu Fabra. Professionals de salut pública, gestió sanitària i medicina d’arreu del mon (322 matrícules), venen per participar als 18 cursos que es realitzen en diferents àmbits de gran interès professional, en les àrees de salut pública i medicina.

A l’àrea de salut pública s’inclouen els itineraris de “Gestió de Salut Pública”, “Desigualtats en salut i els determinants socials de la salut”, “Política de salut pública i gestió”, “Salut Mental”, "Salut Ambiental", "Salut Laboral”, “Avaluació de programes” i “Higiene alimentària”. A l’àrea de medicina s’inclouen “Epidemiologia Clínica", "Gestió sanitària", "Qualitat de l'atenció sanitària" i "Formació i investigació en l’àrea mèdica".

Aquest institut està patrocinat per l'Agència de Salut Pública de Barcelona, pel Parc de Salut Mar (Hospital del Mar) i per la Johns Hopkins Medical Institucions, (considerada la institució sanitària més important d’Estats Units, pionera en salut pública i medicina), amb la col•laboració de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta activitat té lloc cada any i ha convertit Barcelona en un punt de referència internacional en formació i recerca en salut pública i sanitat. Els participants procedeixen d’arreu del mon, d’Europa (Eslovènia, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Regne Unit, Ucraïna), d’Amèrica (Canadà, Colòmbia, Estats Units, Perú, República Dominicana, Xile), d’Àsia (Afganistan, Bangladesh, China, Índia, Iran, Kirguizistan) i d’Àfrica (Algèria, Egipte, Etiòpia, Moçambic, Nigèria, Sud-àfrica, Sudan i Tanzània). És una de les activitats de formació més internacionals existents avui al mon i han contribuït a fer de Barcelona un punt de referència internacional en les ciències de la salut.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat