Notícies

18 de novembre de 2011 - Informació general

Et convidem a entrar a la UCI: Vine al BUS de la Medicina Intensiva

Et convidem a entrar a la UCI: Vine al BUS de la Medicina Intensiva

Amb l’objectiu de donar més visibilitat a la feina que es realitza a les Unitats de Cures Intensives (UCI), la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC) de la qual n’és membre Francisco Álvarez, cap de secció de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar, organitza per segon any consecutiu el BUS de la Medicina Intensiva.

Aquest Bus, que passa per diferents ciutats d’Espanya, acabarà el seu recorregut el proper dia 18 de novembre a l’Hospital del Mar de Barcelona. Amb aquesta iniciativa es pretén, per una banda, explicar a la població què és una UCI, com funciona, qui hi treballa, per a què serveix, de quin equipament disposa, etc, i, per l’altra banda, donar a conèixer als professionals sanitaris els equips tecnològics i instrumentació mèdica utilitzats que ajuden a millorar la realització de les seves funcions.

L’autobús estarà ambientat amb el material utilitzat normalment a les UCI’s. Comptarà amb instrumentació i equipament propis de les Unitats de Cures Intensives com per exemple el llit, el respirador, la monitorització, les bombes d’infusió etc, connectats a un modern maniquí simulador de pacient.

Tots aquells que vulgueu venir a veure el Bus de la Medicina Intensiva hi esteu convidats. Estarà ubicat al pati de columnes de l’Hospital del Mar de 9 a 15 hores.

Us hi esperem!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat