Notícies

10 d'octubre de 2011 - Informació general

El Servei de COT del PSMAR renova l’acreditació com a Teaching Center

El Servei de COT del PSMAR renova l’acreditació com a Teaching Center

El servei de COT del PSMAR renova l’acreditació de l'European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy ( ESSKA) com a Teaching Center i continua sent l’únic servei d’un hospital públic de Catalunya que ostenta aquesta certificació.

Aquesta acreditació, rebuda fa sis anys per primera vegada i renovada cada dos, permet rebre anualment visitants (fellows) provinents de diferents països del món. Durant aquests anys s’han format a traumatòlegs procedents d’Itàlia, Turquia, Índia, Romania, Bulgària, Nigèria, etc.

Al mateix temps l’EFORT Foundation també ens ha renovat l’acreditació com a centre visiting fellowship per A desenvolupar programes de millora de coneixements en artroplàstia de genoll i espatlla dirigits específicament a cirurgians europeus.

Així doncs, el servei de traumatologia del PSMAR es consolida com a referent en programes dedicats a la formació, investigació i intercanvi d'informació clínica i científica entre els especialistes de diferents països del món per tal de millorar habilitats i coneixements. En aquest sentit, la Sociedad Latinoamericana de Artroscopia de Rodlilla y Traumatología Deportiva també ha enviat travelling fellowship en aquests darrers anys.

El Dr. Ferran Montserrat, és el responsable d'aquests programes de formació, coordinant la patologia del genoll, i el Dr. Carlos Torrens, coordina la patologia d'espatlla.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat