Notícies

16 de setembre de 2011 - Informació general

Juan José López Burniol nou membre del Consell Rector del PSMAR

Juan José López Burniol nou membre del Consell Rector del PSMAR

Juan José López Burniol s'incorpora com a nou membre del Consell Rector del PSMAR en substitució d'Oriol Amat que hagut de deixar el càrrec degut a la seva incorporació com a Conseller en la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Juan José López Burniol és llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i notari des del 1971. Ha estat degà del Col·legi de Notaris de Catalunya i vice-president del "Consejo General del Notariado" d'Espanya, entre 1987 i 1989. Va exercir de magistrat del Tribunal Superior d’Andorra (1987-1993) i del Tribunal Constitucional andorrà (1993-2001).

Ha desenvolupat activitats docents com a professor associat de dret civil de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Pompeu Fabra i membre del Consell Social de la Universitat de Barcelona fins al 2005.

Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com TV3, La Vanguardia, Avui, El Periódico i El País i ha publicat llibres i articles de temàtica jurídica i política.

Membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Fou president de Tribuna Barcelona des de la seva creació l'any 1996 fins al 2006. Des del 2007 és president de la Fundació Noguera, una entitat cultural sense ànim de lucre que treballa per a difondre el patrimoni històric documental i notarial català. En l'actualitat es Conseller de "la Caixa" i d'Icaria, Iniciatives Socials, S.A.L.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat