Notícies

29 de juliol de 2011 - Informació general

Comunicat de premsa acord amb el Comitè d'Empresa del PSMAR

Comunicat de premsa acord amb el Comitè d'Empresa del PSMAR

En relació a l’acord ratificat aquest matí entre la direcció del Parc de Salut MAR (PSMAR) i els representants dels professionals davant l’ inspecció de treball, en primer lloc, volem expressar la satisfacció pel pacte assolit. Les mesures previstes en l’acord permetran a l’entitat completar el pla de contenció de la despesa, exigit pel Servei Català de la Salut, que preveu un ajust pressupostari entorn els 15 milions d’euros, i evitaran l’acomiadament de personal en aplicar-se un expedient de regulació de l’ocupació (ERO) temporal.

Entre els acords obtinguts destaquen:

  • Complementar les incapacitats temporals (baixes per malaltia) fins al límit màxim de 90 dies, en substitució del límit màxim actual de 18 mesos. Aquesta mesura tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2012
  • Treballar 5 dies més l’any, amb el conseqüent increment de la jornada anual tan en els torns diürns com en el torn de nit. D’aplicació pel 2011-2012
  • ERO suspensiu que permetrà suspendre, des del 1 de setembre de 2011 i fins al 31 de desembre de 2012, el nombre de jornades de treball anuals que suposen 78 llocs de treball.

S’ha acordat la creació d’una comissió paritària entre comitè d’empresa i direcció pel seguiment i control dels acords assolits.

La direcció del Parc de Salut MAR (PSMAR) celebra haver arribat a un acord amb els representants dels treballadors i agraeix a tots els professionals de la institució l’esforç que els hi representarà l’aplicació d’aquest pacte.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat