Notícies

13 de maig de 2011 - Informació general

Èxit de participació en la VII Jornada del Dia Internacional de la Infermera

Èxit de participació en la VII Jornada del Dia Internacional de la Infermera

Resoldre la desigualtat: augmentar-ne l'accés i l'equitat

En la VII Jornada del Dia Internacional de la Infermera organitzada dijous 12 de maig, es van registrar un total de 219 inscripcions, de les quals 139 van correspondre a infermeres del PSMAR i dels Centres d'Atenció Primària de l'àmbit Litoral Mar i 80 a estudians d'infermeria del l'EUI del Mar.  Destacar, a part de l'assistència, que es van presentar un total de 22 comunicacions, 8 orals i 14 pòsters.

El 1r premi a la millor comunicació d'infermeria es va atorgar al pòster "Situación de Últimos Días (SUD) en una unidad de Larga Estancia sociosanitaria (LE): cuidados en el paciente y percepció de la familia", defensat per la Sra. Núria Saavedra Martí. El 1r premi a la millor comunicació presentada pels estudiants d'infermeria s’atorgà a la comunicació "Influència del Programa Erasmus en els estudiants d'infermeria" a càrrec de l'estudiant Sara Inglés Figuerola, del 3r curs del DUI de l'EUI del Mar.

Destacar la conferència inaugural, amb el títol "Multiculturalitat i pluralisme nacional: dos reptes de les democràcies del segle XXI", que va dur a terme el Professor Ferran Requejo Coll, Doctor en Filosofia, Llicenciat en Història, Enginyer Superior en Física Nuclear i Catedràtic de la UPF en ciència politíca i la de cloenda, amb el títol "Integració de la Música. Un nou repte en les cures pal·liatives", que va córrer a càrrec de la Professora Núria Escudé Matamoros, Llicenciada en Psicologia i Música, Musicoterapeuta i Directora del Màster en Musicoteràpia IL3-V.

La direcció de l'EUI del Mar reconeix l'alt nivell de les presentacions científiques, tant de professionals com d'estudiants.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat