Notícies

2 de març de 2011 - Notes de Premsa

6th Barcelona Meeting on Plastic Surgery

6th Barcelona Meeting on Plastic Surgery

23 experts de renom mundial es reuneixen a Sant Pau, de l'1 al 4 de març, per presentar els últims avenços, a nivell mundial en Cirurgia Plàstica

P. Neligan, president de la Societat Americana de Microcirurgia Reconstructiva, I. Koshima, professor de la Universitat de Tokio i pare de la Microcirurgia i J. Masià, president de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora SECPRE i Director del Servei de Cirurgia Plàstica mancomunat de l'Hopital de la Santa Creu i Sant Pau Pau i l'Hospital del Mar, presentaran a les Sales Polivalents de l'Hospital de Sant Pau (C. Sant Quintí, 89), la sisena edició d’aquest curs internacional organitzat pel Servei de Cirurgia Plàstica mancomunat de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar.

El curs se centrarà en:

  • Les tècniques de trasplantament facial: Després de més de cinc anys de les cirurgies pioneres en trasplantament facial, es discutirà, durant el congrés, sobre l'organització del procés de trasplantament facial i s'intentarà posar les bases dels protocols i les indicacions reals d’aquest tècnica, així com discutir les limitacions que queden paleses a mig llarg termini.
  • La recuperació quirúrgica de la paràlisi facial: En els últims anys s'ha passat de les tècniques de suspensió estàtica en la recuperació quirúrgica de la paràlisi facial, és a dir aguantar l’altura de les estructures facials que queien, a la recuperació facial (reinnervació motora de la musculatura paralitzada). En el congrés es parlarà de les últimes tècniques que permeten una recuperació funcional i estètica de les estructures facials paralitzades.
  • El tractament del càncer de la cavitat oral: Cada cop més, es procura fer un abordatge quirúrgic selectiu amb una reconstrucció funcional immediata de les estructures danyades pel càncer. Amb les noves tècniques que es presentaran duran el congrés, el pacient podrà mantenir les funcions de deglució i parla garantint una capacitat de relació e integració amb el seu entorn.
  • Avenços en cirurgia estètica facial: En estètica facial, les últimes novetats que es presentaran tindran a veure amb la cirurgia mínimament invasiva (lifting). Cada cop es requereixen de menys incisions en les intervencions facials i l'optimització de les tècniques complementàries, com el botox i els reompliments amb greix i cèl·lules mare, ofereixen resultats molt més satisfactoris i amb una recuperació molt més ràpida.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat