Notícies

5 de febrer de 2011 - Informació general

La Fibromiàlgia serà el proper tema que tractarà el programa de salut de BTV "36,5"

La Fibromiàlgia serà el proper tema que tractarà el programa de salut de BTV

El Drs. Jordi Carbonell i Josep Blanch participen com a experts

El Drs. Jordi Carbonell i Josep Blanch participen en el proper programa de salut de BTV "36,5" que s'emetrà el dissabte 5 de febrer de 2011 a les 20:50 hores i que tractarà sobre la fibromiàlgia.

La fibromiàlgia, una alteració que provoca dolor crònic en diferents àrees del cos, afecta cada dia més gent. En concret, el 2,4% de la població espanyola pateix aquesta malaltia, i la majoria d’elles són dones. La fibromiàlgia pot alterar la qualitat de vida, tot influint de forma determinant sobre la capacitat per al treball o en les nostres relacions familiars i socials.

36.5 és la temperatura ideal del nostre cos, un indicador de bona salut, i ara també és el títol d'aquest nou magazine de salut de BTV, fet en col·laboració amb 4 hospitals de Barcelona: l’Hospital del Mar, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Clínic de Barcelona i l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Amb vocació divulgativa i sensibilitzadora, 36,5 proposa setmanalment un diàleg entre metges i pacients per a conèixer a fons les principals malalties i problemes de salut que afecten a més gent i de les que a vegades en sabem tan poc.

El programa combina la informació tècnica sobre la malaltia amb la vessant més humana que aporten els pacients.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat