Notícies

De l'11 d'octubre al 15 de novembre de 2005 - Art-Usuari

Exposició Fotogràfica Fundació Ulls del Món "Ulls d'Inhambane" d'Elisenda Pons

Exposició Fotogràfica Fundació Ulls del Món

Hospital del Mar

La Fundació Ulls del Món exposa a l'Hospital del Mar, coincidint amb el Dia Mundial de la Visió, l'exposició fotogràfica "Ulls d'Inhambane" d'Elisenda Pons.

La Fundació Ulls del Món, que treballa, en coordinació amb altres organitzacions internacionals, per a prevenir i combatre la ceguesa evitable en el països més pobres del món, vol donar suport al dret universal a la visió i sensibilitzar l'opinió pública respecte a la precària situació oftalmològica que es viu en molts territoris del món. En aquest sentit, dijous, dia 13, el president d'Ulls del Món, Rafael Ribó, presentarà a les 11. 30h, a l'Hospital del Mar, el Manifest a favor del Dret Universal a la Visió que ha elaborat la Fundació i al qual han expressat el seu suport institucional el Ministerio de Sanidad y Consumo, el Departament de Salut, la Diputació i l'Ajuntament de Barcelona. A continuació, s' inaugurarà l'exposició fotogràfica "Ulls d'Inhambane" que es podrà visitar al passadís central de l'Hospital del Mar fins al 15 de novembre.

 

L'exposició, realitzada per la reportera gràfica Elisenda Pons, que ha estat testimoni de les activitats de cooperació al desenvolupament de la Fundació a la província d'Inhambane (Moçambic), serà inaugurada per Rafael Ribó i pel gerent de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària, Jordi Varela. L'IMAS ha col·laborat amb la Fundació en l'exposició del reportatge fotogràfic.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat