Notícies

17 de maig de 2010 - Informació general

El Dr. Lluís Grande admès com membre de la European Surgical Association

El Dr. Lluís Grande admès com membre de la European Surgical Association

Entre els membres de l'associació figuren els cirurgians més destacats del continent

El Dr. Lluís Grande, Cap del Servei de Cirurgia General, ha estat admès com a membre de la European Surgical Association. La European Surgical Association es va fundar el 1993 i és una de les organitzacions quirúrgiques europees de major prestigi. Entre els seus membres figuren els cirurgians més destacats del continent, la gran majoria d'ells pertanyents a institucions acadèmiques de gran prestigi, i també alguns cirurgians líders d'altres parts del món.

L'accés a aquesta associació es fa a través d'un Advisory Membership Committee presidit pel Professor Henri Bismuth sota els auspicis de, com a mínim, tres membres actius de la societat. En el moment actual, entre els els seus 214 membres, Espanya únicament compte amb 1 membre.

La missió principal de la European Surgical Association és convertir-se en una de les organitzacions de més pes en l'àmbit de l'assistència, docència i recerca quirúrgiques, proporcionar un fòrum europeu en què presentar i discutir el paper de la cirurgia general i de les subespecialitats quirúrgiques i promoure la progressiva millora dels estàndars de la professió quirúrgica. Aquesta missió s'aconsegueix principalment mitjançant la realització d'una reunió científica anual en què coexisteixen els resultats d'estudis científics, tant en l'àmbit clínic com de recerca, temes de formació quirúrgica i aspectes ètics, socioeconòmics o de qualsevol caire que tinguin repercussió en l'atenció quirúrgica.

La intenció de la European Surgical Association és reunir en aquesta trobada els millors cirurgians i científics d'Europa i altres continents per a debatre, de manera oberta i lliure, tots aquests aspectes.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat