Notícies

22 de setembre de 2005 - Notes de Premsa

El Centre Fòrum es presenta al barri en una jornada de portes obertes popular i participativa

Obrim les portes. Vine a visitar-nos!

Aquest és el lema de la Jornada de Portes Obertes del nou Centre Fòrum que, acompanyat d'un programa d'actes popular, obre les seves portes al barri i acosta als ciutadans els serveis d'atenció sociosanitària i salut mental.

EL CENTRE FÒRUM ES PRESENTA AL BARRI EN UNA JORNADA DE PORTES OBERTES POPULAR I PARTICIPATIVA

 

Dies: Dia 22 de setembre, 11,30 h.

Lloc: Edifici Centre Fòrum de l'Hospital del Mar, entrada per Rambla Prim, entre Llull i Av. Diagonal.

 

Obrim les portes. Vine a visitar-nos!

 

Aquest és el lema de la Jornada de Portes Obertes del nou Centre Fòrum que, acompanyat d'un programa d'actes popular, obre les seves portes al barri i acosta als ciutadans els serveis d'atenció sociosanitària i salut mental.

 

Convocatòria de premsa i inauguració oficial del Centre Fòrum

 

A les 11,30 h presentarem als mitjans el nou edifici, ja acabat i la distribució de nous serveis de sociosanitaris, de geriatria i de salut mental que ocuparan el Centre. En aquesta convocatòria, durant una visita comentada, podreu fer totes les preguntes que desitgeu a les autoritats municipals i als responsables de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS).

 

La inauguració oficial s'iniciarà amb un espectacle que simbolitza el lliurament del centre a la ciutat i tindrà lloc a les 12,00 h. Hi assistiran l'alcalde de Barcelona, Sr. Joan Clos, la Consellera de Salut, Sra. Marina Geli, el Tinent d'alcalde i president de l'IMAS, Sr. José Cuervo i el Regidor del districte de Sant Martí, Sr. Francesc Narváez.

 

Programa d'actes populars

 

El divendres, dia 23 de setembre, de les 11,00 h. a les 14,00 h. el centre tornarà a estar obert al barri, amb noves visites guiades a l'edifici. A la Rambla Prim, entre el carrer i Llull i l'Avinguda Diagonal, davant del Centre Fòrum, acompanyarem la Jornada amb una Festa Popular amb l'actuació d'una mostra d'entitats de la ciutat i un concert a càrrec de la Salseta del Poble Sec, a més d'un aperitiu on podreu tastar el nostre "pinxo mediterrani".

 

Durant la Jornada de portes obertes, el Centre Fòrum acollirà les exposicions fotogràfiques: "Professionals amb vocació de servei", que presenta els treballadors del Centre Geriàtric i Institut Psiquiàtric i "Vellesa, Bellesa", del fotògraf Pep Gràcia.

 

El Centre Fòrum

 

El Centre Fòrum de l'Hospital del Mar és el darrer exponent de la vocació que l'IMAS (Institut Municipal d'Assistència Sanitària) ha demostrat per treballar amb la gent gran i les malalties psiquiàtriques.

 

El centre constitueix una important dotació per al barri pel fet que aporta 21.000 m2 construïts de serveis, 350 professionals, 293 llits i més de 80 places d'hospital de dia per a l'atenció geriàtrica i les malalties mentals. La inversió total ha estat de 27.400.000 euros. És un important apropament de serveis necessaris a la població de referència de l'hospital del Mar.

 

Tanmateix, al Centre Fòrum es concentraran les principals línies d'assistència, formació i recerca en el camp de les Neurociències dels hospitals de l'IMAS. La innovació i professionalitat en el camp del cervell humà a disposició dels ciutadans.

 

Contacte: Dept. Comunicació Hospital del Mar, Sra. Rosa Manaut, Tel. 932483072 i Sra. Maribel Pérez, Directora de Comunicació de l'IMAS, Tel. 619885326.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat