Notícies

21 d'abril de 2010 - Informació general

Nou servei de protecció radiològica

Nou servei de protecció radiològica

El Dr. Martin Lacruz Bassols, cap del servei

El passat 1 d’abril s’ha creat el servei de protecció radiològica propi al Parc de Salut MAR, donant compliment a les indicacions del Consejo de Seguridad Nuclear (CSN) atesa la coincidència dels serveis de radiologia, radioteràpia i medicina nuclear a l’hospital de l’Esperança.

El Dr. Martin Lacruz Bassols, radiofísic, expert en protecció radiològica i fins ara cap de secció de l’Institut d’oncologia radioteràpica, n’és el responsable.

L’activitat del servei de protecció radiològica està relacionada amb radiologia, radioteràpia i medicina nuclear i les seves funcions bàsiques consisteixen en: assessorament a la direcció i a tots els professionals en situacions de funcionament normal i d’emergència, seguiment i avaluació dels llocs de treball des de la perspectiva preventiva i de vigilància de la salut, la formació i informació en matèria de protecció radiològica i amb gestions tècnico-administratives amb el CSN.

Fins ara aquestes funcions les desenvolupava ACPRO (Unitat Tècnica de Protecció Radiològica, autoritzada pel CSN) que continuarà donant suport en activitats preventives i d’assessorament.

El servei de protecció radiològica està ubicat a l’Hospital de l’Esperança.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat