Notícies

8 de setembre de 2005 - Notes de Premsa

El conseller primer i la consellera de Salut presenten a l'Hospital del Mar el pla estratégic de política lingüística als centres sanitaris

Els Hospitals del Mar i de l'Esperança de Barcelona i Arnau de Vilanova de Lleida són els centres escollits per la primera fase

El conseller primer de la Generalitat, Josep Bargalló, i la consellera de Salut, Marina Geli, presentaran en roda de premsa avui dijous, dia 8 de setembre, el pla estratègic de política lingüística als centres sanitaris. L'acte tindrà lloc a les 12 hores a la sala de Juntes de l'Hospital del Mar. També hi assistirà el secretari de Política Lingüística, Miquel Pueyo.

L'objectiu del pla és aconseguir que el català sigui la llengua d'ús habitual en els centres, serveis i establiments de la xarxa sanitària catalana.

 

L'Hospital del Mar i de l'Esperança de Barcelona i l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida han estat escollits per desenvolupar la primera fase del pla. A finals de 2005, el pla s'implantarà a l'Hospital Clínic i a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i durant el període 2006-2007 a la resta de centres hospitalaris de Catalunya.

 

Durant la roda de premsa es presentaran els resultats d'un estudi sobre els usos lingüístics actuals als centres sanitaris catalans.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat