Notícies

2 de març de 2010 - Informació general

Es presenten les conclusions del projecte EMILIA al congrés internacional de París

Es presenten les conclusions del projecte EMILIA al congrés internacional de París

Paz Flores i Roser Izquierdo de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc de Salut Mar han liderat el projecte a Espanya

Els passats dies 11 i 12 de febrer es va celebrar va tenir lloc a París el congrés “Lifelong Learning, Empowerment and Mental Health” de tancament del projecte EMILIA. Un projecte d’abast europeu, que té com a objectiu facilitar la inclusió dels malalts mentals en la societat, amb propostes de treball adequades i amb la possibilitat d’establir relacions socials estables. Un total de 16 centres de 12 països del continent han participat en aquest projecte.

Entre els experts, i com a úniques representats del projecte a Espanya, les doctores Paz Flores i Roser Izquierdo, van participar amb l’equip de professionals implicats en el projecte en una de les sessions paral·leles al congrés, exposant la presentació: “Lifelong Learning in a Multi-Family Group in a Psychiatric Day Hospital”, en la que s’explica l’experiència dels grups multifamiliars durant aquests 4 anys que ha durat el projecte. A la conferència van participar també vuit usuaris del centre Fòrum que han intervingut en el projecte narrarant la seva experiència, als professionals i usuaris d’altres centres sanitaris i de recerca europeus.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat