Notícies

24 de novembre de 2009 - Informació general

Debat a Internet sobre l’ús de la Infermera virtual

Debat a Internet sobre l’ús de la Infermera virtual

Es tracta d'un portal de promoció i educació per a la salut

El Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona ha obert fins el proper 4 de desembre un fòrum virtual perquè totes les col·legiades i col·legiats debatin i descobreixin les possibilitats de treball que ofereix la Infermera virtual, el portal de promoció i educació per a la salut, que està a l’abast de tots els ciutadans. S'accedeix a través de l’adreça www.debatcoibinfermeravirtual.com

La Infermera virtual ajuda a cuidar millor a la persona i a créixer com a professional? Com es pot utilitzar la Infermera virtual en l’exercici professional? Aquestes són les dues línies de debat que s’obriran en el marc d’aquest fòrum, que s’obre a la participació de totes les infermeres i infermers.

L’objectiu de la Infermera virtual és capacitar l’usuari per prendre decisions saludables. L’estructura i la distribució dels continguts possibiliten, de manera pràctica, que la persona, amb l’ajuda de la seva infermera, sigui la veritable protagonista en la cura de la seva salut.

Amb la Infermera virtual es treballa a partir de les demandes de l’usuari i es dóna resposta a les seves necessitats, fomentant la seva responsabilitat, independència i participació activa en la cura de la salut. Aquesta metodologia de treball permet que la Infermera virtual es transformi en un recurs d’educació per a la salut.

Es tracta d’un excel·lent instrument per assegurar la continuïtat assistencial de l’usuari, mantenir les cures infermeres i de suport de l’atenció presencial. Aquest portal també constitueix un espai d’interconsulta constant i de creixement professional i s’erigeix com una font d’informació acreditada i com un recurs d’informació sobre aspectes relacionats amb la salut de les persones.

A través d’aquest fòrum virtual, al qual es podrà accedir des d’Internet, també es debatran estratègies i exemples pràctics perquè les infermeres puguin utilitzar la Infermera virtual en el marc de qualsevol intervenció amb l’usuari, en atencions individuals, grupals i també en l’àmbit de la docència, la investigació i la gestió infermera. Esperem la vostra participació!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat