Notícies

7 d'octubre de 2009 - Informació general

Campanya de sensibilització Marató 2009

Campanya de sensibilització Marató 2009

Demanen la col·laboració de professionals de la salut per impartir sessions informatives

El proper 13 de desembre, La Marató de TV3 arribarà a la majoria d’edat assumint un important repte: fer divulgació i sensibilitzar sobre malalties minoritàries. Són més de 7.000 i afecten com a màxim 5 persones per cada 10.000 habitants. A Catalunya, hi ha 400.000 persones afectades, les mateixes que pateixen diabetis. Tanmateix, les malalties minoritàries, un ampli i divers grup de patologies greus, són molt desconegudes, tenen escassos tractaments eficients i s’hi destinen pocs recursos econòmics a la seva recerca.

La Fundació Marató posarà en marxa el proper mes de novembre una potent campanya de sensibilització sobre malalties minoritàries que arribarà a tots els centres educatius i centres cívics de Catalunya. L'objectiu d'aquesta acció sensibilitzadora és difondre el coneixement sobre les malalties tractades al programa i estimular la mobilització social.

Per aquest motiu la Marató demana la col·laboració de professionals de la salut (metge, estudiant de 5è de Medicina, MIR, infermer o psicòleg) per impartir sessions informatives de sensibilització a centres educatius i cívics. Si esteu interessats en participar com a conferenciants poseu-vos en contacte amb Anna M. Monsó (tel:93 444 48 44, ammonso.q@ccma.cat) o amb Anna Ferrer (tel: 93 444 48 34, aferrer.t@ccma.cat) per tal de concretar la vostra disponibilitat. Les sessions informatives es completaran amb la projecció d'un vídeo educatiu editat especialment per aquesta finalitat, que inclou explicacions mèdiques i testimonis de malalts. Les xerrades començaran el dilluns 2 de novembre i duraran fins el dissabte 12 de desembre

 

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat