Notícies

22 de juny de 2009 - Informació general

L'IMAS gestionarà els nous equipaments sanitaris de les Casernes de Sant Andreu

L'IMAS gestionarà els nous equipaments sanitaris de les Casernes de Sant Andreu

El projecte s'emmarca dins el conveni entre el Departament de Salut i l'Ajuntament de Barcelona per a la millora de la xarxa sanitària

L’Institut Municipal d’Assistència Sanitària (IMAS) i el Consorci de la Zona Franca han acordat el desenvolupament de les obres de construcció dels equipaments sanitaris previstos dins el Pla Director per a les Casernes de Sant Andreu. La construcció d’aquests equipaments, que inclouen un Centre d’Atenció Primària (CAP), un Centre de Salut Mental i un Centre Sociosanitari, s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per millorar la qualitat de la xarxa sanitària a la ciutat de Barcelona.

L’IMAS serà l’encarregat de la gestió d’aquests equipaments. El projecte planteja les obres de construcció d’un nou equipament amb diversos usos sanitaris i sociosanitaris. Concretament, és previst la construcció d’un Centre d’Atenció Primària, que donarà servei a aproximadament 30.000 habitants i que comptarà amb atenció continuada, medicina general, àrea de pediatria i diverses consultes polivalents; un Centre Sociosanitari amb 235 llits; un Centre de Salut Mental d’Adults i un Infanto Juvenil, així com un Centre de Dia de Salut Mental.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat