Notícies

2 de juny de 2009 - Informació general

Aliança pel Coneixement

Aliança pel Coneixement

L’IMAS signa un acord amb la Universitat Oberta de Catalunya

L’IMAS ha signat un acord de col·laboració científica i tecnològica amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que contempla un conjunt d’activitats dirigides a facilitar l’accés dels professionals als programes de formació post grau en l’àmbit de les ciències de la salut de la UOC com alumnes, o com a professors, amb avantatges especials.

Aquest acord contempla la possibilitat d’organitzar conjuntament seminaris, cursos o jornades destinades a potenciar la formació i la investigació que ajudin a la promoció de l'I+D+i, tot en un context de promoció de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC’s).

En el marc d’aquest conveni, també s’estableix que l’IMAS esdevindrà unitat col·laboradora docent de la UOC i passarà a ser membre de la comissió assessora de programes de ciències de la salut. Aquesta línia de cooperació educativa considera la possibilitat de que els alumnes puguin realitzar pràctiques presencials i/o virtuals en l’entorn de l’IMAS.

La UOC és una entitat sense ànim de lucre que gestiona programes de formació i investigació especialitzada en la formació en la modalitat d'e-learning.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat