Notícies

11 de maig de 2009 - Informació general

Convocatòria de propostes de malalties per a La Marató de TV3 2010

Convocatòria de propostes de malalties per a La Marató de TV3 2010

A partir de l’11 de maig i fins al 4 de juny, la Fundació recull propostes de malalties per elegir la que centrarà l’edició 2010 de La Marató de TV3

Amb l’objectiu d’incrementar la participació ciutadana en La Marató de TV3 i atorgar-li un protagonisme directe, la Fundació ha obert una convocatòria de propostes de malalties entre les quals s’elegirà la que centrarà l’edició 2010 del programa.

De l’11 de maig al 4 de juny, les associacions mèdiques, de malalts i de familiars de malalts inscrites en el Registre d’entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya podran presentar la seva proposta a través d’un formulari que trobaran al web de la Fundació.

Les propostes recollides en aquesta convocatòria seran analitzades juntament amb altres promogudes per la Comissió Assessora Científica de la Fundació La Marató de TV3, que les ordenarà per àrees d’interès prioritari i n’elaborarà un informe per elevar al Patronat, qui decidirà, finalment, el tema de l’edició 2010 de La Marató de TV3.

És la tercera vegada que la Fundació adreça aquesta crida a la ciutadania, tot establint un canal de comunicació i participació que permet copsar les inquietuds socials sobre les diferents malalties. El dolor crònic, les malalties cardiovasculars, les malalties mentals i les minoritàries, que centraran l’edició 2009 de La Marató, han estat temes triats a partir de les anteriors convocatòries de propostes, celebrades els anys 2006 i 2007.

Les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de propostes es troben a l’apartat Crides de la pàgina web de la Fundació La Marató.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat