Notícies

8 de maig de 2009 - Notes de Premsa

L’hospital del Mar convoca més de 300 places en règim de contractació indefinida

L’hospital del Mar convoca més de 300 places en règim de contractació indefinida

125 places de infermers/es, 102 d’auxiliars d’infermeria, 41 d’auxiliars administratiu/va, 30 places de metge/ssa

L’Institut Municipal d’Assistència Sanitària (IMAS), ens que gestiona els hospitals del Mar, Esperança i el Centre Fòrum, entre altres dispositius sanitaris, en poc més de tres anys ha desenvolupat un conjunt d’accions orientades a la millora de les condicions laborals, entre les que destaca l’estabilització del llocs de treball que ha permès a més de 500 professionals gaudir de més seguretat laboral al accedir a places de contractació laboral en regim indefinit.

Amb l’actual oferta, l’IMAS reafirma la seva aposta continuada per estabilitzar la plantilla. La consolidació d’aquestes places és un pas important per garantir l’estabilitat laboral dels professionals i al mateix temps reverteix en la qualitat assistencial, atès que afavorir equips de treball estables comporta, sens dubte, la millora de la qualitat dels serveis.

De la convocatòria d’enguany destaquen 125 places de infermers/es, 102 d’auxiliars d’infermeria, 41 d’auxiliars administratiu/va. Pel que fa a les places de metges, abans de l’estiu es convocaran un total de 30 places fonamentalment per a l’hospital del Mar.

També es convoquen més de 30 places d’altres categories professionals com lliterers, treballadors/es socials, tècnics auxiliars de laboratori, entre altres.

El termini per presentar els currículums i la documentació corresponent a aquesta convocatòria s’inicia el 9 de maig, a les oficines de recursos humans dels hospitals de l’IMAS (hospital del Mar, hospital de l’Esperança i Centre Fòrum) i finalitza el 28 de maig, ambdós inclosos.

Més informació sobre les places convocades i sobre les bases de les convocatòries a la pàgina web: http://www.imasbcn.com/professionals/oferta_publica/

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat