Notícies

23 d'abril de 2009 - Guardons

Alberto Goday guardonat amb el Premi de la Fundació Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició

Alberto Goday guardonat amb el Premi de la Fundació Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició

El premi s'ha atorgat a la millor publicació en patologia tiroide del 2008

El Dr. Alberto Goday, Cap de Secció del Servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Hospital del Mar ha estat guardonat amb el Premi de la Fundació Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició a la millor publicació en Patologia Tiroide realitzada durant l'any 2008, per l'article "Hyperthyroidism in a population with Down syndrome", els autors del qual són Alberto Goday-Arno, Mariaina Cerda-Esteva, Juana Antonia Flores-Le-Roux, Juan Jose Chillaron-Jordán, Jose María Corretger, Juan Francisco Cano-Pérez, publicat a la revista Clinical Endocrinology (Oxford). El premi es destina a promoure i estimular la investigació en aspectes bàsics, epidemiològics, clínics i terapèutics sobre patologia tiroide humana.

Aquest treball representa en l'actualitat la publicació de l'experiència clínica més àmplia de la literatura mèdica internacional, fins al present limitada a la descripció de petites sèries (2-4 casos), sobre el maneig, la clínica, etiologia, evolució i tractament de l'hipertiroïdisme en persones amb Síndrome de Down.

És el resultat de la col·laboració assistencial i d'investigació clínica ininterrompuda durant disset anys amb el Centre Mèdic de la Fundació Catalana Síndrome de Down. L'assistència clínica a les persones amb síndrome de Down planteja evidents dificultats, de manera que aquesta investigació constitueix una aportació rellevant per millorar l'atenció mèdica a les persones amb Síndrome de Down.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat