Notícies

21 d'abril de 2009 - Notes de Premsa

"Un passeig pel còlon"

Acte de divulgació sobre la importància del càncer de còlon i la seva detecció precoç

L'Aliança per a la Prevenció del Cáncer de Colon y Recte promou aquesta iniciativa emmarcada en les activitats organitzades per promoure la prevenció del càncer de colon y recte. Els hospitals del Mar i Clínic de Barcelona, juntament amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, es sumen a la lluita per combatre la malaltia i et conviden el proper 21 d'abril, a les 11h. a la plaça Ferrèr i Cajigal (C/ Casanova 143, enfront de la Facultat de Medicina) a la inauguració.

El "còlon gegant", que romandrà obert al públic els dies 21 i 22 d'abril, recull l'exposició "Un passeig pel còlon", una iniciativa que té com finalitat donar a conèixer a la població el Càncer de Còlon i Recte i saber com prevenir-lo.

L'acte inaugural comptarà amb la presència de la Dra. Monserrat Andreu, coordinadora de l'Aliança per la prevenció del CCR a Catalunya i cap de secció de Gastroenterologia de l'Hospital del Mar, el Dr. Antoni Trilla, director de Qualitat i Seguretat Clínica de l'Hospital Clínic de Barcelona, i la Sra. Dolores de Oya, presidenta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Junta de Barcelona.

Amb l'objectiu de divulgar i difondre la importància del càncer de còlon i recte, i promocionar les mesures encaminades a la seva prevenció, cinc societats científiques - Associació Espanyola de Gastroenterologia (AEG), Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC), Societat Espanyola d'Oncologia Radioterápica (SOR) i Societat Espanyola de Epidemiologia (SEE)-, i dues associacions de pacients - Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc), i l'associació de pacients Europacolon-Espanya-, han decidit unir esforços sota la denominació comuna d'Aliança per a la Prevenció del Càncer de Colon a Espanya.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat