Notícies

6 de febrer de 2009 - Informació general

Palmira Foro és l'única espanyola que forma part del International Consensus Conference for Bone Metastasis Group

Palmira Foro és l'única espanyola que forma part del International Consensus Conference for Bone Metastasis Group

Ha participat en l'estudi publicat que porta per títol "The European Organisation for Research and Treatment of Cancer Quality of Life Questionnaire for patients with Bone Metastases: Ther EORTC QLQ-BM22"

Palmira Foro, metgessa del servei de Radioteràpia de l'Hospital de l'Esperança, és l'única espanyola que forma part del International Consensus Conference for Bone Metastasis Group. Ha participat en l'estudi publicat que porta per títol "The European Organisation for Research and Treatment of Cancer Quality of Life Questionnaire for patients with Bone Metastases: Ther EORTC QLQ-BM22". L'objectiu de l'estudi és desenvolupar un mòdul de qualitat de vida per a pacients amb metàstasis òssies a fi de complementar el de l'Organització Europea per la Investigació i el Tractament del Càncer (EORTC QLQ-C30) o de la EORTC QLQ-C15-PAL per als pacients amb metàstasis òssies.

Palmira Foro, metgessa del servei de Radioteràpia de l'Hospital de l'Esperança, és l'única espanyola que forma part del International Consensus Conference for Bone Metastasis Group. Ha participat en un estudi publicat que porta per títol "The European Organisation for Research and Treatment of Cancer Quality of Life Questionnaire for patients with Bone Metastases: Ther EORTC QLQ-BM22". L'objectiu de l'estudi és desenvolupar un mòdul de qualitat de vida per a pacients amb metàstasis òssies a fi de complementar el de l'Organització Europea per la Investigació i el Tractament del Càncer (EORTC QLQ-C30) o de la EORTC QLQ-C15-PAL per als pacients amb metàstasis òssies.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat