Notícies

9 de desembre de 2008 - Informació general

Els hospitals Sant Joan de Déu, Sant Pau, del Mar i Vall d'Hebron presenten el projecte de construcció d'un hotel de pacients

Els hospitals Sant Joan de Déu, Sant Pau, del Mar i Vall d'Hebron presenten el projecte de construcció d'un hotel de pacients

La proposta suposa la creació de la Fundació Casateva

Els hospitals Sant Joan de Déu, Sant Pau, del Mar i Vall d'Hebron han presentat a l'amfiteatre d'Esade un projecte per a la creació d'un hotel de pacients a Barcelona. Per aquest motiu, han creat, juntament amb altres entitats de la societat civil catalana, la Fundació Casateva.

Serà espai d'acollida per als nens i les famílies que s'han de desplaçar temporalment a Barcelona per rebre un tractament mèdic d'alta complexitat.

En la roda de premsa han intervingut el gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu i president del patronat de la Fundació Casateva, Manel del Castillo; el director general d'ESADE, Carlos Losada; la presidenta de la Fundació Jubert Figueras i vicepresidenta del patronat, Paola Jubert; i el conseller delegat de DKV i vocal del patronat de la fundació, Josep Santacreu. Abans de la roda de premsa, els responsables de la fundació han presentat el projecte a 100 empresaris.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat